Ispiši ovu stranicu

U ŽP u samoizolaciji 414 osoba, Rješenja o samoizolaciji uglavnom se poštuju

Patrole PU Orašje su u protekla 24 sata izvršile nadzor nad 182 osobe, na području općina Orašje i Domaljevac-Šamac, od kojih se 3 osobe na području općine Orašje nisu pridržavale odredbi Rješenja o samoizolaciji, pri čemu su službenici sačinili službenu zabilješku koja će biti proslijeđena nadležnom inspektoratu na postupanje.

Patrole prometne policije PU Orašje su izvršile pratnju 35 vozila čijim putnicima je određena mjera samoizolacije Službenici PU Orašje su utvrdili poštivanje svih drugih odredbi kriznog stožera. Na području PU Odžak policija je izvršila nadzor nad poštivanjem odluke o samoizolaciji 96 osoba na području Općine Odžak pri čemu su u kršenju odredbe zatekli 1 osobu o čemu su sačinili službenu zabilješku koja će biti distribuirana nadležnom inspektoratu na postupanje. Tijekom dana sve druge odredbe kriznih stožera su u potpunosti poštovane, ističu u Upravi policije MUP-a ŽP.
Inače, prema podacima Zavoda za javno zdravstvo ŽP jutros do 08,00 sati U ŽP Rješenje o samoizolaciji dobilo je 414 osoba, 7 više u odnosu na jučer, a urađeno je i 7 testiranja, pri čemu je i dalje samo jedan pozitivan slučaj na koronavirus na našem području.

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće