Ispiši ovu stranicu

Četiri osobe u ŽP kažnjene zbog kršenja mjere samoizolacije

Na prostoru Županije Posavske na snazi su Zapovijedi Županijskog stožera Civilne zaštite, o zabrani kretanja građana u vremenu od 18.00 do 5.00 sati, dok za osobe mlađe od 18 godina i starije od 65.godina, važi stalna zabrana kretanja.

Ministar Damir Živković, predsjednik Kriznog stožera ministarstva zdravstva i socijalne politike, ističe kako su sanitarni inspektori na terenu i kažnjavaju osobe koje krše samoizolaciju.

Prema informaciji iz Županijske uprave za inspekcijske poslove, ministar Živković navodi, kako su do danas zbog kršenja mjere samoizolacije, prekršajno kažnjene četiri osobe.

Od strane policijskih službenika i djelatnika sanitarne inspekcije i dalje se nastavlja stroga kontrola poštivanja mjera samoizolacije. -„Budno nadziremo ovu oblast, jer je krajnji cilj svih mjera, smanjivanje socijalnog kontakta građana, time i mogućnosti širenja koronavirusa.

S današnjim danom 375 osoba je pod mjerom samoizolacije, a za njih 22, od danas prestaju mjere samoizolacije, jer nisu zamijećene nikakve zdravstvene tegobe u proteklih 14 dana”, izjavio je ministar Damir Živković, predsjednik Kriznog stožera ministarstva zdravstva i socijalne politike.

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće