Ispiši ovu stranicu

Ministarstvo prometa, veza i zaštite okoliša Županije Posavske

Ministarstvo prometa, veza i zaštite okoliša Županije Posavske

Bosna i Hercegovina
Federacija Bosne i Hercegovine
Županija Posavska
Ministarstvo prometa, veza i zaštite okoliša
Orašje
25.03.2020.godine

Obavijest na temelju Rješenja o načinu postupanja sa rješenjima koja se izdaju na temelju Zakona o cestovnom prijevozu Federacije Bosne i Hercegovine kojim rok važenja ističe u tijeku proglašene nesreće izazvane korona virusom (COVID 19), donesenog od strane Federalnog ministarstva prometa i komunikacija

Obavještavaju se gospodarski subjekti i fizičke osobe koji posjeduju Rješenja:
-o tehničko-eksploatacijskim uvjetima;
-o licenci prijevoznika i licencama za vozila;
-o suglasnosti izdanoj za gradnju nove stanice tehničkog pregleda vozila,
-o odobrenju za rad radionice za tahografe,
da nastavljaju sa obavljanjem djelatnosti na temelju akta kojim ističe rok važenja, a najduže do 30 dana od dana stupanja na snagu odluke o prestanku proglašenja stanja prirodne nesreće izazvane korona virusom (COVID 19).
Prijevoznici, fizičke osobe i gospodarski subjekti su dužni podnijeti zahtjev za izdavanje novog rješenja ili licence za vozilo uz dostavljanje propisanih dokaza odmah nakon prestanka stanja nesreće izazvane korona virusom (COVID 19).
Ministarstvo prometa, veza i zaštite okoliša Županije Posavske će izdavati nova rješenja samo za nove gospodarske subjekte, fizičke osobe ili vozila kojima nije ranije izdano rješenje, u slučaju kada se može utvrditi da su ispunjeni zakonom propisani uvjeti, uz provođenje propisanih mjera i preporuka osobne i kolektivne zaštite zdravlja.
Rješenja će mjerodavni nadzorni i inspekcijski organi prilikom kontroliranja smatrati važećim u razdoblju od dana donošenja Odluke o proglašenju stanja nesreće izazvane u FBiH do 30. dana nakon stupanja na snagu prestanka stanja nesreće.
Mole se svi prijevoznici, gospodarski subjekti i fizičke osobe na području Županije Posavske da postupaju u skladu sa navedenim rješenjem, poručuju iz Ministarstva prometa, veza i zaštite okoliša.

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće