Ispiši ovu stranicu

Održana druga izborna skupština Kluba utemeljitelja HDZ-a BiH županijske organizacije Posavina

Jučer je u prostorijama dvorane Kulturnog centra u Domaljevac-Šamcu održana druga izborna skupština Kluba utemeljitelja HDZ-a BiH županijske organizacije Posavina.

Skupštinu je otvorio pozdravnim govorom dosadašnji predsjednik Slavko Matić, koji je nakon otvaranja rada Skupštine, usvajanja Dnevnog reda i Poslovnika o radu podnio izvješće o radu Kluba utemeljitelja Posavske županije.

Nakon usvajanja Izvješća o radu nazočne je pozdravio Željko Raguž, predsjednik Kluba utemeljitelja HDZ-a BiH, koji je u svom obraćanju izrazio zadovoljstvo brojem okupljenih utemeljitelja kao i interesom utemeljitelja za aktualnu političku situaciju u BiH.

Skupštinu je nakon toga pozdravio i poželio uspješan rad i Đuro Topić, predsjednik ŽO HDZ-a BiH Posavina.

Kao gosti na Skupštini su nazočili i predstavnici Zajednice žena i Mladeži HDZ-a BiH.

Nakon obraćanja gostiju proveden je izborni postupak. U Županijski odbor Kluba utemeljitelja izabrani su: Anto Mikić, Ilija Knežević, Ivo Dominković, Joso Marković, Marijan Krištić, Ilija

Benković i Ivica Kopić iz Orašja, Marko Baruikčić, Luka Jurić, Šimo Vranjić i Anto Božić iz Odžaka, Vitomir Ćošković, Mijo Mijić i Mijo Grgić iz Domaljavac-Šamca.

Po položaju u Županijski odbor ulaze i Mijo Matanović, potpredsjednik Kluba, Slavko Matić, član Predsjedništva Kluba i Blaž Župarić, član Središnjeg odbora Kluba.

U Nadzorni odbor izabrani su Jozo Pudić iz Odžaka, Zvonko Prgić iz Orašja i Zvonko Iljazović iz Domaljevac-Šamca.

Novoizabrani članovi Županijskog i Nadzornog odbora u narednom razdoblju održati će konstituirajuću sjednicu na kojoj će izabrati novo rukovodstvo Kluba utemeljitelja županijske organizacije Posavina, stoji u priopćenju.

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće