Ispiši ovu stranicu

Tarik Filipović s komedijom "Ćiro" otvara Program obilježavanja Dana općine Orašje 2019

Program obilježavanja Dana općine Orašje započet će predstavom "Ćiro" u izvedbi Tarika Filipovića u petak 18.listopada s početkom u 19.30 sati u Kino dvorani Orašje.

Sutradan tradicionalno bit će održano natjecanje u kuhanju fiša i čobanca i ženski odbojkaški turnir, a večernji termin u 19.00 sati rezerviran je za rođendanski koncert zbora Adoro u Crkvi Uznesenja Marijina u Tolisi.

U nedjelju 20. listopada na programu je natjecanje sportskih pasa, jedan novi sadržaj - natjecanje u pravljenju posavske pogače i slastica koje će biti u Gradskome parku ispred Kina u 12.30 sati, a popodne šahovski turnir i Drugi susret pjesnika u Posavini u organizaciji Matice hrvatske Orašje.

Ponedjeljak je ostavljen za malonogometno prvenstvo osnovnih škola Županije Posavske, a na sam Dan Općine 23. listopada bit će održana sveta Misa u Vidovicama, polaganje vijenaca u Gradskome parku i svečana sjednica Općinskog vijeća.

Obilježavanje Dana općine Orašje završava komedijom "Il' Mata il' štranjga" u izvedbi KUD-a Tolisa i Centra za kulturu Orašje. Ulaz na sve sadržaje je besplatan.

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće