Ispiši ovu stranicu

Javni poziv za predlaganje kandidata za dodjelu priznanja Općine Orašje u 2019. godini

U cilju javnog isticanja pravnih i fizičkih osoba i pojedinaca za iznimne zasluge i doprinos od osobitog značenja za razvoj i ugled općine Orašje,

a osobito za uspjehe i rezultate ostvarene u unapređivanju gospodarstva, znanosti, kulture i drugih područja društvenog života, Općina Orašje uputila je javni poziv za predlaganje kandidata za dodjelu priznanja Općine Orašje u 2019. godini i to: Zlatne plakete, Zahvalnice i Priznanja počasnog građanina.

Zlatna plaketa je priznanje koje se dodjeljuje za najviše zasluge i doprinos u promicanju gospodarstva, znanosti, kulture i drugih područja društvenog života općine Orašje.

Zahvalnica je priznanje koje se dodjeljuje za izuzetna postignuća u promicanju gospodarstva, znanosti, kulture i drugih područja društvenog života općine Orašje. Priznanje „Počasni građanin“ dodjeljuje se pojedincu koji nije građanin općine Orašje, ali se svojim angažmanom zalaže za dobrobit općine Orašje kao cjeline, te promicanje njenog položaja i ugleda u zemlji i inozemstvu.

Priznanje „Počasni građanin“ čini povelja. Prijedlozi se dostavljaju u propisno zatvorenoj kuverti, osobno na protokol u Šalter sali Općine Orašje ili putem pošte na adresu: Općina Orašje, Treća ulica broj 45., 76270 Orašje, uz naznaku: „Prijedlog kandidata za dodjelu javnog priznanja za 2019. godinu – ne otvarati, otvara Komisija!“. Krajnji rok za podnošenje prijedloga je 01.10.2019. godine do 15,00 sati. Kompletan javni poziv može se pogledati na web stranici Općine Orašje, u rubrici Natječaji.

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće