Ispiši ovu stranicu

Prvi Memorijalni nogometni turnir „Ivo Gregurević“

U sklopu bogatog programa filmskog festivala „Dani hrvatskog filma -Ivo Gregurević“, uz brojne zanimljive sadržaje, najavljen je i prvorazredni nogometni spektakl.

U subotu 07.rujna na stadionu NK Dinamo u D.Mahali, bit će održan Prvi Memorijalni nogometni turnir „Ivo Gregurević“, koji će nositi ime našeg proslavljenog glumačkog velikana. Realizacija tog projekta biti će svojevrstan doprinos mladih nogometaša u očuvanju trajnih uspomena na Ivu Gregurevića, svim generacijama omiljenog posavskog glumca. Natjecanje će zasigurno privući veliku pozornost sportske javnosti u Posavini pa i široj regiji, a nastupit će selekcije nogometaša U-14 iz ekipa Dinamo Zagreb, Osijek, Zrinjski Mostar, te Sport klub Atletico 1919 Orašje i NK Dinamo D. Mahala.

Turnir će otvoriti načelnik općine Orašje Stanko Vincetić, skupa s predstavnicima županijske vlasti, a potporu i pomoć organizatorima pružili su i predstavnici institucija i lokalne zajednice i svi su uvjereni kako će to biti početak velikog turnira koji bi kroz naredne godine trebao biti proširen s još više sudionika. Na dispoziciju oko organiziranja utakmica stavio se i NSPŽ koji će osigurati službene osobe za sve utakmice. Natjecanje će trajati od 10,00 do 16,00 sati, ekipe će odmjeriti snage svaka sa svakom, a utakmice će trajati 2×25 minuta. Za sve sudionike turnira osigurane su majice s likom Ive Gregurevića, nagrade, pokali i medalje, a po završetku turnira uslijedit će zajednički ručak. Turnir je pod pokroviteljstvom organizatora manifestacije „Dani hrvatskog filma- Ivo Gregurević“, a po završetku natjecanja sudionici će u zajedničkom defileu stići na otkrivanje spomenika velikanu hrvatskog glumišta. –„Radujemo se velikom odazivu ljubitelja nogometa u Posavini i uvjereni smo kako će turnir privući pozornost sportske javnosti, jer će se publici predstaviti iznimno perspektivna generacija mladih nogometaša iz Posavine, kao i vrlo jake ekipe iz Zagreba, Osijeka i Mostara“, poručio je Omer Nurkić, trener u SK Atletico 1919- Orašje, jednom od sudionika turnira.

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće