Ispiši ovu stranicu

Kiša stvara probleme u saniranju šteta nakon nevremena, struju dobila sva kućanstva

Vidovice i Kopanice još nisu uspjeli sanirati osnovni dio šteta od nedjeljnog nevremena, kada su u pitanju popravci krovova kuća i gospodarskih objekata, a problem im dodatno stvara kiša.

„Sve je na obiteljskom gospodarstvu oštećeno. Krov kuće i staje, sve je ostalo bez crijepa, trenutačno prokišnjava u kuću, uništene su nam podne obloge i namještaj“, kazao nam je jutros jedan mještanin Vidovica koji se samo uspio oporaviti od poplava i sanirati kuću, a zadesila ga je nova tragedija, kao i njegove sumještane. „Najvjerojatnije ću trajno odseliti s ovih prostora, jer više nemam snage za ovo“, razočarano je ustvrdio ovaj Vidovljanin koji je na privremenom radu u Austriji. Sa sobom će, kaže, povesti i majku koja živi u Vidovicama, a koja i sama, kako je istaknuo njen sin, više nema snage i želje ostati ovdje.

Nakon strašnog nevremena koje je stvorilo ogromne probleme na elektroenergetskoj mreži u ŽP, posebno na području općine Orašje, problem s redovnom opskrbom elekrtičnom energijom potrošača na kompletnom području ŽP konačno je riješen. Preostali su još neki manji radovi na terenu, ali to ne remeti redovnu isporuku struje potrošačima na cijelom području ŽP, ističu u Dispečerskom centru Orašje.

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće