Ispiši ovu stranicu

Proglašeni najbolji učenici i sportaši generacije u osnovnim školama općine Orašje

Danas ili eventualno sutra, završit će školska godina u svim osnovnim školama na prostoru ŽP.

Ovih dana su održane završne svečanosti i proslave Dana škola, uz proglašenje najboljih učenika tijekom osnovno-školskog obrazovanja, te u izvannastavnim aktivnostima i županijskim natjecanjima. U Osnovnoj školi Orašje, priznanja učenicima generacije dodijeljena su Antoneli Dominković i Davidu Benkoviću, dok su za najbolju sportašicu i sportaša generacije proglašeni Patricija Stjepanović i Marko Živković. U školi su istaknuli ponos na navedene osnovce i zahvalili im na najboljem predstavljanju škole.

Pod motom „Tradicija je ljepota koju čuvamo“, svečanom akademijom u Domu kulture u Tolisi proslavljen je Dan Osnovne škole fra Ilije Starčevića. Tom prigodom nagrađeni su učenici koji su postigli odličan uspjeh od 1. do 9. razreda. Učenicama generacije proglašene su Ivana Mišković i Mirjam Oršolić, a učenikom generacije Marko Mišković. Sportašica i sportaš generacije su Saša Mikić i Zvonimir Mikić.

Tema proslave Dana Osnovne škole Antuna Gustava Matoša Vidovice nosila je naziv LJUBAV. Priznanja za učenike generacije dodijeljena su Mihaeli Šokić i Mihaelu Janjiću, dok su sportašima generacije proglašeni Irena Orkić i Mateo Knežević.

U Osnovnoj školi Ruđera Boškovića D.Mahala, također je proslavljen Dan škole i tom prigodom nagrađeni su najbolji. Učenicima generacije proglašeni su Dario Živković, Igor Vuković i Marijana Bernatović, a sportaši generacije su Marijana Vincetić i Kristijan Klaić.

Svečanom priredbom proslavljen je Dan škole u osnovnoj školi Stjepana Radića u Boku. Prigodne nagrade dobili su učenici generacije Klarina Pejić i Tihomir Topić, te sportaši generacije Hrvoje Topić i Ines Đurčević.

Naše iskrene čestitke učenicima i želimo im da tako nastave i u srednjoj školi!

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće