Ispiši ovu stranicu

Obavijest o polaganju ispita za vozače čamaca-brodica

Za sve zainteresirane građane koji žele pristupiti polaganju ispita za vozače čamaca-brodica da Lučka kapetanija Ostrožac planira organizirati ispit za vozače brodica i čamaca na teritoriju Županije Posavske .

Ispit će biti organiziran nakon što pokaže interes više od kako bi kapetanija imala mogućnosti organizirati isplativ odlazak komisije na mjesto polaganja.

Ispit košta oko 120KM, a uz primjerke uplatnica nužno je priložiti Zahtjev za izdavanje Uvjerenja o položenom ispitu sa jednom fotografijom i kopijom osobne iskaznice(lične karte).

Za više informacija obratite se Glasnogovorniku MUP-a ŽP Josipu Dominkoviću-Čičku u radno vrijeme na službeni telefon 031 713 644 ili mobitel 063-516-557 od koga možete preuzeti primjerke Zahtjeva za izdavanje uvjerenja kao i same uplatnice.

Ukoliko se prijavi dovoljan broj kandidata ispit će biti organiziran i proveden 29.06.2019. godine u 09.00 sati u zgradi MUP-a ŽP a o eventualnoj promjeni termina ili lokacije prijavljeni kandidati će biti obaviješteni putem lokalnih radio postaja i telefonom.

Priručnike za pripremu ispita kandidati mogu skinuti sa stranica ministarstva prometa i komunikacija BiH ili RH, izvijestio je glasnogovornik MUP-a ŽP Josip Dominković.

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće