Ispiši ovu stranicu

Članovi PUŽ-a Orašje osvojili 11 medalja na Specijalnoj olimpijadi u Tuzli

Članovi Udruge osoba s posebnim potrebama “PUT U ŽIVOT” Orašje ponovno su se dokazali kao odlični sportaši što su okrunili danas s 11 medalja, osvojenih na Prijateljskom natjecanju Specijalne olimpijade “Parallel” u Tuzli.

Već treću godinu predstavnici PUŽ-a Orašje sudjeluju na specijalnoj olimpijadi u Tuzli, a ove godine ih je bilo 11. Kući su se vratili sa po tri zlatne i srebrene medalje, te 5 brončanih, ali i s velikom srećom i zadovoljstvom samim sudjelovanjem na ovom sportskom natjecanju.

Naši predstavnici su se okušali u atletskim disciplinama – trčanje na 60 i 100 metara, skok u dalj, bacanje kugle, bacanje teniske loptice i skok iz mjesta, u čemu su bili dosta uspješni, kako cure tako i dečki.

S njima u pratnji su bila i njihova četiri edukatora/vodiča, koji su ih i pripremali za ovaj nastup te jedan roditelj.

Svi su iznimno ponosni na postignuti uspjeh i nastup na ovome prestižnom natjecanju, na kojem je sudjelovalo više od 300 natjecatelja iz BiH i regije, a cilj olimpijade je promocije prava i mogućnosti osoba sa poteškoćama u razvoju, te poboljšanje njihovog statusa u društvu.

Iz Udruge osoba s posebnim potrebama Put u život Orašje zahvalili su Domu zdravlja Orašje, koji im je omogućio prijevoz, ustupivši svoje vozilo za odlazak na olimpijadu u Tuzlu te disco clubu Sova night Orašje, koji je dao financijsku potporu za ovaj projekt, i istinski je prijatelj udruge i njenih članova.

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće