Ispiši ovu stranicu

Teniski turnir sezone „Masters 2018.općine Orašje“, pripao Davoru Bijeliću

Završni teniski turnir sezone „Masters 2018.općine Orašje“ opravdao je sva očekivanja ljubitelja tenisa.

Pozivni turnir okupio je 16 tenisača s prostora općina Orašje i Domaljevac Šamac i kroz sedam dana trajanja pružio jedinstven ugođaj sportskog druženja i pozitivnog ozračja.

Finalni meč između Gorana Markovinovića i Davora Bijelića započeo je odličnom igrom i vodstvom Markovinovića, a završio neočekivanim trijumfom Bijelića. Nakon što je dobio prvi set (6:2), Markovinoć je na početku drugog osjetio jake bolove, ali nije želio predati meč. Njegovu „slabost“ iskoristio je Bijelić, napravio potpuni preokret i dobio naredna dva seta bez izgubljenog gema (6:0, 6:0).

Prethodno je u polufinalnim susretima Markovinović svladao Josipa Maskaljevića (6:0, 7:6), a Bijelić nekadašnjeg nogometnog reprezentativca BiH Miru Klaića (6:3, 6:2). Pokale dvojici prvoplasiranih igrača uručio je Ivo Martinović-Piva, sportska legenda Posavine i vlasnik teniskog terena u Ugljari.

-Turnir je potvrdio da rekreativni tenis na seniorskom nivou u Županiji Posavskoj ima svoju perspektivu, a uz iskusne veterane nedostaje ozbiljnije zainteresiranosti kod najmlađih kategorija. Igrače je poslužilo lijepo vrijeme a svi mečevi odigrani su u Ugljari na odlično uređenom terenu Martinović „kod Pive“, na kojem smo ujedno proslavili 30 godina od kako je izgrađen“, rekao je Damir Mišetić voditelj turnira.

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće