Ispiši ovu stranicu

Program obilježavanja Dana Općine Orašje

Ženskim odbojkaškim turnirom u sportskoj dvorani u Orašju, u subotu 20 listopada, u 09,00 sati počinju višednevni sadržaji na obilježavanju Dana Općine Orašje 23. listopada.

Sat vremena kasnije započet će i gastro fest – natjecanje u kuhanju čobanca i fiša na NC Goal u Orašju a u večernjem terminu, od 20,00 sati u kino-dvorani u Orašju održat će se svečani koncert puhačkog orkestra Lobor, iz Krapinsko-zagorske županije, uz lokalne izvođače. Ulaz je besplatan. U nedjelju 21. listopada, drugoga dana programa, bit će održana tradicionalna utrka sportskih pasa, na lokalitetu Crpna pumpa u Tolisi od 10,00 sati, a u 13,00 sati u hotelu Navis je šahovski turnir „Orašje open 2018“. Posljednji sadržaj toga dana je u 19,00 sati u Franjevačkom samostanu u Tolisi, a riječ je o izložbi fotografija iz povijesti hrvatskog iseljeništva.

Program će biti nastavljen u ponedjeljak 22. listopada malonogometnim prvenstvom učenika osnovnih škola ŽP, na NC Goal u Orašju od 09,00 sati, a u 19,00 sati Matica Hrvatska Orašje organizira književnu večer, I. dio u hotelu Navis u Orašju.

Na sam Dan Općine Orašje u utorak 23. listopada u Vidovicama će u 09,15 sati biti polaganje vijenaca na Spomen obilježju, nakon čega će u 09,30 sati u tamošnjoj crkvi biti Sv. misa za poginule branitelje. Toga će dana Matica Hrvatska Orašje od 10,00 sati organizirati susret učenika s književnicima u ŠC fra Martina Nedića u Orašju, II.dio. U 11,45 sati predviđeno je polaganje vijenaca na Spomen obilježjima u parku u Orašju, a u 12,00 sati održat će se svečana sjednica Općinskoga vijeća Orašje, u kino-dvorani. Isto mjesto, ali od 19,30 sati, rezervirano je za kazališnu komediju „Boing Boing“ Gradskog kazališta Joza Ivakić iz Vinkovaca, u kojoj glumi i Kristina Krištić iz Oštre Luke. Ulaz je također besplatan.

Posljednji sadržaj obilježavanja Dana Općine Orašje je promocija knjige „Život je divna pjesma“ autora Bože Lujića, u četvrtak 25. listopada u dvorani Franjevačkog samostana u Tolisi, u 19,00 sati, doznajemo u Organizacijskom odboru za obilježavanje Dana Općine Orašje.

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće