Ispiši ovu stranicu

U općini Pelagićevo izgrađeno osam kuća za hrvatske povratnike

Entitetski potpredsjednik Josip Jerković je naglasio da će nastaviti podrška Vlade i ovog ministarstva kako bi se poboljšao položaj povratnika.

U općini Pelagićevo izgrađeno je osam kuća za hrvatske povratnike.

Kuće, čija je ukupna vrijednost 286.458KM, izgrađene su u okviru Projekta obnove stambenih jedinica iz sredstava Saudijskog fonda za razvoj (SAF) koji je implantiralo Ministarstvo za izbjeglice i raseljenih osoba Republike Srpske (RS), prenosi Fena.

Ministar za izbjeglice i raseljene osobe Republike Srpske Davor Čordaš, koji je danas s entitetskim potpredsjednikom Josipom Jerkovićem razgovarao s načelnikom Pelagićeva Simom Stakićem, najavio je nove projekte kako bi se riješili stambeni problemi povratničkih obitelji u toj općini.

- Osim realiziranog projekta SAF-a, na području Pelagićeva će kroz implementaciju Regionalnog programa stambenog zbrinjavanja (RSP) biti izgrađeno još 15 stambenih jedinica, u vrijednosti 480.000 KM, a nastavit će se i s realizacijom infrastrukturnih projekata, kao i projekata obnove vjerskih objekata - istakao je Čordaš.

Entitetski potpredsjednik Josip Jerković je naglasio da će nastaviti podrška Vlade i ovog ministarstva kako bi se poboljšao položaj povratnika, priopćeno je iz Ministarstva za izbjeglice i raseljenih osoba.

Dnevnik.ba

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće