Ispiši ovu stranicu

Vanjsko uređenje ispred SRC Goal u Orašju

U nizu infrastrukturnih projekata koje je Vlada Županije Posavske realizirala u svom mandatu ili je sudjelovala u realizaciji, na području sve tri općine Županije Posavske, je i aktualni projekt „Vanjsko uređenje ispred sportsko poslovnog objekta Goal u Orašju“.

-Glavni izvor financiranja za izgradnju navedenog projekta su sredstva koje je Vlada ŽP osigurala preko Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan RH, koji financira navedeni projekt sa 110.000,00 KM. Preostali iznos od 53.000,00 KM su sredstva sa kojima Vlada ŽP sufinancira navedeni projekt. Projektom se uređuje javni prostor površine 6000 m2 na kome će biti izgrađeno 162 parking mjesta sa pripadajućim pristupnim cestama , pješačka staze uz MC-14.2 sa unutarnjom stazom ukupne duljine 255 m, instalacije zatvorene oborinske kanalizacije sa navedene površine, javna rasvjeta parking prostora kao i hortikulturno uređenje travnatih površina.

Realizacijom navedenog projekta biti će otklonjen nedostatak uređenih parking mjesta sa javnom rasvjetom na prostoru gdje se vikendom sakuplja veliki broj vozila jer se u blizini nalazi sportska dvorana, otvoreni bazeni, dva disko kluba i nogometni stadion sa ugostiteljskim prostorima, pojašnjava predsjednik Vlade Županije Posavske Marijan Klaić.

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće