Ispiši ovu stranicu

Donatorska večer HKO “Kruh Sv. Ante” 20. ožujka

HKO “Kruh sv. Ante” organizira Donatorsku večer  s ciljem prikupljanja sredstava za projekte i aktivnosti koje provodi, a koji doprinose dobrobiti ljudi u našoj zajednici, bez obzira na vjersku i nacionalnu pripadnost, pomažući siromašnima, bolesnima, starima i mladima, obespravljenima i ovisnicima, svima kojima je pomoć potrebna.

Donatorska večer će se održati 20.03.2018. godine u Franjevačkom međunarodnom studentskom centru u Sarajevu Pozivnice su upućene svima koji žele podržati humanitarno-karitativne projekte “Kruha sv. Ante”, a to su Pučke kuhinje – jedan topli obrok dnevno za više od tisuću ljudi; pod motom „Jelo na kotačima“ hrana na kućnu adresu za sve slabo pokretne i nepokretne osobe, zatim pomoć za starije i bolesne osobe kroz projekte – Kućna njega, Centar za fizikalnu terapiju, Stariji za starije, Terapijska zajednica „Izvor“ – stacionarni tretman za rehabilitaciju ovisnika/ca. Skrb za djecu – igraonica „Framica“ u Bugojnu i dječiji vrtić „Framica“ u Busovači, stipendiranje studenata, međunarodni franjevački studentski dom, psihološko savjetovalište te održivi povratak – materijalna pomoć raseljenim osobama i povratnicima.

Prezentacija projekata i videozapisa

Kulturno-umjetnički program

Prodaja slika poznatih bh. umjetnika

Budite i Vi ruka podrške u večeri solidarnosti kako bi zajedno pružili pomoć socijalno najranjivijim i najugroženijim građanima!

Molimo da Vaš dolazak potvrdite na brojeve telefona:

033 728 860 i 728 872 ili na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Fra Jozo Marinčić, provincijal                                                                           Fra Joso Oršolić

Franjevačke provincije Bosne Srebrene                                    Ravnatelj HKO „Kruh sv. Ante“

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće