Ispiši ovu stranicu

Počeo 16. Međunarodni sajam gospodarstva u Brčkom

16. Međunarodni sajam gospodarstva ove se godine održava u bivšem tržnom centru „Tropik“ u Grčici od 16. do 18. studenog u organizaciji Gospodarske komore Brčko distrikta BiH.

Sajamska manifestacija održava se na preko 2.000 četvornih metara, a nazočno je više od 100 izlagača iz BiH, Srbije, Hrvatske, Slovenije i Crne Gore kao i Veleposlanstvo Indonezije.

Među izlagačima najviše je djelatnosti u vezi s proizvodnjom, trgovinom i uslugama, a organizatori su omogućili sudjelovanje i udrugama građana poput pčelara, turističkih zajednica i udruga žena.

Prema riječima organizatora lokacija održavanja ovogodišnjeg Sajma je do sada najatraktivnija, najbolja i najuvjetnija za ovakve događaje.

Sajam je otvorenim svečano proglasio gradonačelnik Brčko distrikta BiH Siniša Milić, a nakon što su gradonačelnik Siniša Milić, predsjednik Skupštine Esed Kadrić i predsjednik Gospodarske komore Brčko distrikta BiH Niko Babić presjekli crvenu vrpcu, obišli su izložbeni prostor. Gradonačelnik Siniša Milić održao je i sastanak s gospodarstvenicima.

Generalni pokrovitelj 16. Međunarodnog sajma gospodarstva je Vlada Brčko distrikta BiH, sponzor Sajma je „Antunović“ d. o. o., a partner je Vanjskotrgovinska komora BiH.

Kao i ranijih godina ulaz na Sajam gospodarstva je besplatan za sve posjetitelje.

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće