Ispiši ovu stranicu

Osnovana općinska podružnica Hrvatskog bloka BiH u Odžaku

Na području Odžaka 21. aprila osnovana je općinska podružnica Hrvatski Blok BiH Odžak.

Na izbornoj Skupštini su sudjelovali predsjednik podružnice Doboj-Foča Jozo Tipurić,predsjednik podružnice Derventa Pero Brico, tajnik podružnice Modriča Jozo Paradžik,tajnik podružnice Bosanski Brod Petar Guberac i dopredsjednik Stipo Dujmić.

Tom prilikom nastavljen je proces sustavnog širenja HB-BIH kroz istaknute, sposobne, mlade i obrazovane članove Hrvatski Blok BiH na prostoru Posavske županije.

Nakon uvodnog obraćanja i vijećanja, pristupilo se glasanju, na kojem je za predsjednika podružnice Hrvatski Blok BiH Odžak jednoglasno izabrana Zdenka Barukčić, član i voditeljica uzoritog Kud-a Napredak Odžak.

Novoizabrana predsjednica općinske podružnice Hrvatski Blok BiH Odžak – Zdenka Barukučić, zahvalila se na iskazanom povjerenju, kazavši da će novoosnovana podružnica u narednom razdoblju intenzivno raditi na jačanju i širenju prava žena i mladih kroz politički program i djelovanje HB-BIH.

Hrvatski Blok BiH Odžak želi i znat će zastupati interese svoje zajednice na ovom području. Zalagat ćemo se za pružanje prilike svim ljudima koji žele raditi na stvaranju kvalitetnijeg okruženja u svojim lokalnim zajednicama kazala je novoizabrana predsjednica HB-BiH Odžak, Zdenka Barukčić.

– Pored toga, glavni prioriteti zasigurno će nam biti širenje članstva, povećanje vidljivosti organizacije u javnosti te rad na educiranju novih članova, napomenula je Zdenka Barukčić.

Tajnik podružnice Odžak Perica Marić Istaknuo je da se samo aktivnim uključivanjem u politiku može nešto promijeniti i učiniti za svoju sredinu.

– Odžaku i gravitirajućoj okolici je potrebna nova energija, novi ljudi koji ne namjeravaju gledati sa strane, već će preuzeti inicijativu i zajedno sa svima koji se žele uključiti pokušati promijeniti stvari na bolje, zaključio je Tajnik HB-BIH Odžak – Perica Marić, pozvavši sve mlade na području općine Odžak da se pridruže HB-BiH te sve druge zainteresirane na suradnju i aktivno uključenje u društveni život i razvoj svojeg mjesta i šire društvene zajednice.

Osnivanje podružnice HB-BiH Odžak pozdravili su i dopredsjednici Marica Lucić i Fikret Halilović.

Dopredsjednik Fikret Halilović je poručio da se nada kvalitetnom i zajedničkom radu na dobrobit svih žitelja općine Odžak i Posavske županije u cijelosti.

Potrebne su nam temeljite promjene kao preduvjet razvoja Posavske županije, i čitave BiH, Hrvatski Blok BiH uz Odžak ima osnovane podružnice Modriča, Doboj-Foča, Bosanski Brod,Derventa ,Usora ,pripremamo osnivanjem podružnica, Žepče, Kotor Varoš,Tuzla,Orašje, Šurkovac, Sarajevo siguran sam da zajedno možemo puno toga ostvariti na dobrobit naših sugrađana, zaključio je dopredsjednik Ivica Tokić iz Usore.

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće