Ispiši ovu stranicu

U općini Orašje inspektori Porezne uprave F BiH zapečatili tri objekta

Porezna uprava Federacije BiH je u proteklom periodu izvršila ukupno 38 jednodnevnih, brzih kontrola na području svih županija u Federaciji BiH, u kojima je izvršeno 9.159 inspekcijskih nadzora.

U tri općine u ŽP izvršeno je ukupno 188 inspekcijskih kontrola, a zbog uočenih nepravilnosti u radu izrečeni su prekršajni nalozi u iznosu od 267.300 KM. Na području općine Orašje inspekcijski nadzor obavljen je u 98 objekata, zatečeno je 6 neprijavljenih radnika, tri poslovna subjekta nisu imala instaliran fiskalni uređaj, dok je kod 36 zabilježeno neevidentiranje prometa. U sklopu poduzetih mjera, inspektori PU F BiH na području općine Orašje zapečatili su tri objekta i izdano je 48 prekršajnih naloga u iznosu od 124.900 KM.

U općini Domaljevac-Šamac inspekcijskoj kontroli bilo je podvrgnuto 18 poslovnih subjekata, od kojih je jedan radio bez odobrenja, 5 je radnika zatečeno na crno, u jednom slučaju nije bio instaliran fiskalni uređaj, 4 nisu evidentirala promet, izvršeno je 10 inspekcijskih nadzora u kojima je izdano prekršajnih naloga u iznosu od 31, 400 KM. Porezna uprava će nastaviti provoditi aktivnosti na kontroli zakonitosti poslovanja poreznih obveznika i sprječavanju sive ekonomije, te su pozvali porezne obveznike da poštuju zakone, kako se ne bi izlagali sankcijama i dodatnim troškovima, objavljeno je na web stranici Porezne uprave F BiH.

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće