Ispiši ovu stranicu

Nastradao u selu Poloj bježeći traktorom od ljutitog komšije

Zamalo poginuo bježeći traktorom od ljutitog komšije

Međutim, ljutiti komšija ga je pratio vozilom do mjesta gdje je trebao skrenuti ka svojoj kući i ponovo mu prepriječio put.

Darko B. iz mjesta Poloj kod Bosanskog Broda teško je povrijeđen jučer kada je traktorom sletio s ceste i prevrnuo se.

Do nesreće je, kako saznajemo, došlo tako što je vozač traktora pokušao izbjeći škodu, kojom mu je njegov komšija Nenad P. namjerno prepriječio put, želeći da se obračuna s njim, zbog nekih međusobnih razmirica.

Prethodno ga je, dok se vraćao traktorom nakon obavljenih poljoprivrednih radova, pokušao zaustaviti, psujući mu i pozivajući ga da se obračunaju, ali ga je Darko B. uspio zaobići i nastavio se kretati cestom prema svojoj kući.

Međutim, ljutiti komšija ga je pratio vozilom do mjesta gdje je trebao skrenuti ka svojoj kući i ponovo mu prepriječio put. Ovaj put Darko B. je izbjegavajući sudar sletio s ceste traktorom, prevrnuo se i tom prilikom polomio obje ruke.

Policija je nakon ovog incidenta privela Nenada P., koji je saslušan u policiji, te će protiv njega biti podnesena krivična prijava dobojskom Okružnom tužilaštvu zbog počinjenog krivičnog djela ugrožavanje sigurnosti.

 

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće