Ispiši ovu stranicu

Članovi Udruge “Kotrljaneri” iz Osijeka posjetili općinu Orašje

Članovi Udruge za rekreativni biciklizam „Kotrljaneri“ iz Osijeka posjetili su općinu Orašje kako bi upoznali kulturnu baštinu na prostoru općine.

Najprije je upriličeno druženje s članovima Moto kluba „Veterani Posavina“, a potom su posjetili Franjevački samostan Tolisa i muzej „Vrata Bosne“. Tijekom boravka u Orašju položili su vijence kraj središnjeg Spomen obilježja u gradskom parku i posjetili Spomen sobu 106.brigade HVO-a u Orašju.

„Udruga ima 27 članova od kojih su neki prvi put u Orašju. Godišnje sudjelujemo na deset biciklijada koje organiziraju škole i turističke zajednice i uglavnom je sve humanitarnog karaktera za djecu s posebnim potrebama. Sudjelujemo i na međunarodnim biciklijadama, a ovih dana je naš član u Rumunjskoj vozio 1600 km u osam dana. Jedan od naših članova je i ratni vojni invalid Ivo Filipović iz D. Mahale, a u budućem radu udruge želimo proširiti suradnju s Moto klubom Veterani Posavina“, istaknuo je Filip Stanić predsjednik Udruge za rekreativni biciklizam „Kotrljaneri“ iz Osijeka.

Video sadržaj

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće