Ispiši ovu stranicu

Ubio suprugu i četvero djece, sedmicama u kući držao njihova tijela

Policija, koja je došla na mjesto događaja, osjetila je kako iz kombija dolazi "neugodan miris".

Ubrzo su unutar vozila našli tijelo supruge...

Muškarac s Floride je ubio svoju ženu i četvero djece, a potom njihova tijela nekoliko sedmica čuvao u svojoj kući i u svom kombiju prije nego što ih je prevezao u Georgiju, saopćio je šerif okruga Marion, a prenosi CNN.

Casei Jones (32) i njezina djeca u dobi od 1 do 10 godina posljednji su put viđeni prije otprilike šest sedmica. Jonesina porodica kontaktirala je policiju u subotu navečer i prijavila ih kao nestale te je odmah pokrenuta istraga.

Policija osjetila neugodan miris

Dan kasnije, Michael Wayne Jones (38), suprug i otac nestale žene i djece, imao je saobraćajnu nesreću na jugoistoku Georgije. Policija, koja je došla na mjesto događaja, osjetila je kako iz kombija dolazi “neugodan miris”. Ubrzo su unutar vozila našli tijelo Casei Jones.

“Vjerojatno mi želite staviti lisice”, rekao je Jones policiji i odveo ih u okrug Charlton, gdje su pronađeni posmrtni ostaci četvero djece.

“Ovaj slučaj mi kao ocu slama srce“

Iz Ureda šerifa okruga Marion saopćili su kako dječja tijela nisu službeno identificirana, ali da “policija vjeruje kako se radi o posmrtnim ostacima četvero nestale djece”: Aiyana Jones (1), Mercalli Jones (2), Preston Bowers (5) i Cameron Bowers (10)

“Smatramo da je Michael Wayne Jones ubio žrtve u njihovom domu u okrugu Marion“, stoji u priopćenju policije, a prenosi The Independent.

“Ovaj slučaj mi kao ocu slama srce, a iznimno ljuti kao šerifa“, rekao je šerif Billy Woods na konferenciji za novinare.

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće