Ispiši ovu stranicu

Prodaje nevinost za 160.000 KM, ne zanima je fizički izgled mušterije

"To je za mene finansijska prilika, jer želim da nastavim studije", priznala je 18-godišnjakinja, a dodaje i kako želi putovati svijetom, u čemu će joj novac pomoći

Djevojka (18) je pokrenula web stranicu putem koje planira prodati svoju nevinost onome ko ponudi najviše novca, piše Daily Mail.

Pod pseudonimom Siena Payton, Australka iz Sydneya, kaže da je inspiraciju dobila čitajući slične priče u medijima.

Neko vrijeme je razmišljala o toj ideji, sve dok nije napunila 18 i odlučila da je pravi trenutak za to.

“Čitala sam na internetu o djevojkama koje su prodale svoju nevinost za milione dolara, i oduvijek sam mislila kako se radi o zanimljivoj ideji”, kaže 18-godišnjakinja.

Kaže da je prijatelji podržavaju u toj namjeri.

“To je za mene finansijska prilika, jer želim da nastavim studije”, priznala je, a dodaje i kako želi putovati svijetom, u čemu će joj novac pomoći.

Iako je čitala o slučajevima u kojim su djevojke dobijale i po tri miliona dolara za nevinost, ona je skromna i zadovoljit će se cifrom od 100.000 dolara, odnosno oko 160.000 KM.

“Dobila sam dvije ponude, jednu od 30.000 dolara i jednu od 15.000, ali traže da ne koriste zaštitu tokom seksa”, otvoreno nastavlja djevojka i kaže da insistira na korištenju kondoma.

“Prvo ću upoznati muškarca koji ponudi najviše, putem video poziva ili poruka, a njegov izgled mi ne igra nikakvu ulogu, neću nikoga odbiti zbog toga”, tvrdi i dodaje kako je najbitnije kakva je ličnost, a ne fizički izgled.

Kaže kako joj nevinost ne znači ništa posebno, već samo predstavlja priliku za zaradu.

Roditeljima neće reći o svojim planovima.

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće