Ispiši ovu stranicu

KONAČNI OBRAČUN KOJI ĆE PROMIJENITI SVIJET

Uprkos prijetnji Zapada, Indija ne odustaje i uvodi Tewarijev generator besplatne energije

Svoj program razvoja besplatne energije Indija smatra pitanjem nacionalnog ponosa i spremna je suprotstaviti se ‘petrodolarskim zemljama’ koje se tome protive tako što će podržati bezreakcijski AC sinkroni generator (RLG) što ga je izumio Paramahamsa Tewari.

Svoj program razvoja besplatne energije Indija smatra pitanjem nacionalnog ponosa i spremna je suprotstaviti se ‘petrodolarskim zemljama’ koje se tome protive tako što će podržati bezreakcijski AC sinkroni generator (RLG) što ga je izumio Paramahamsa Tewari, elektroinženjer i bivši izvršni direktor poduzeća pod nazivom Nuclear Power Corporation of India.

Prije više godina Tewari je također dokazao teorije povezane s homopolarnim motorom Brucea de Palme.

Po svemu sudeći, jedna država ne može implementirati svoj vlastiti program besplatne energije bez razmatranja svih mogućih posljedica, uključujući vojni odgovor petrodolarskih zemalja npr. Saudijske Arabije, UK-a, SAD-a. Iz tog razloga Indija združuje svoj vojni program s ruskim, jer se Rusija zajedno sa zemljama BRICS-a suprotstavlja ‘nacionističkoj’ kabali koja nameće svakojake sankcije ne bi li je uništila.

BRICS alijansa ranije je bila obećala da će ‘pustiti u optjecaj’ sve zataškane tehnologije tipa besplatne energije, kako bismo ih mogli odgovorno koristiti. No, do sada nisu održali zadanu riječ.

„Prije negoli minu mnoge generacije naše strojeve pokretat će energija dostupna s bilo koje točke u svemiru.”  Nikola Tesla

RLG je mnogo više od pukog proizvoda ili tehničke inovacije

To je suštinska promjena u načinu na koji se može stvarati energija. RLG nadilazi prisutne neučinkovitosti AC generatora (izmjenične struje). Patenti su prijavljeni i RLG je spreman da bude licenciran kompanijama koje proizvode rotacijske električne strojeve. Ustvari, vode se razgovori s kompanijama na tri kontinenta.

Mi smatramo da RLG predstavlja temeljno otkriće, a ne samo inovaciju. Čovjekovo prvo temeljno otkriće bilo je iskorištavanje i kontroliranje vatre. Drugo je bilo kotač. Treće je bilo iskorištavanje i kontroliranje elektriciteta. Četvrto je iskorištavanje i kontroliranje atoma.

„RLG može okretati kotače bez korištenja vatre (fosilnih goriva) ili atoma (nuklearnih elektrana). To je izum 21. stoljeća.“

Prve četiri ove inovacije obuhvaćale su razumijevanje materijalnih elemenata. RLG se zasniva na razumijevanju nematerijalnih svojstava prostora. Tewarijeva potraga za prirodom stvarnosti odvela ga je od proučavanja drevnih indijskih Veda do formulacije ‘teorije prostornog vrtloga’. To je nova teorija koja objedinjuje odnos između prostora, mase, inercije, svjetlosti i gravitacije. Oslanjajući se na principe opisane u vedskim spisima, Tewari je uspio prikazati matematički model koji objašnjava Tesline riječi kada je rekao:

„Sva opaziva materija potječe iz jedne prvobitne tvari ili jedne nepojmljive razrijeđenosti koja ispunjava čitav prostor, a to je akaša ili svjetlonosni eter na kojeg djeluje životvorna prana ili stvaralačka sila. Ona dovodi u postojanje, u beskrajnim ciklusima, sve stvari i pojave”. – Nikola Tesla, iz teksta pod naslovom Najveće čovjekovo postignuće, 1907.

Ili, Tewarijevim riječima:

 „Svemirska materija stvara se iz prane, budući da je prana aakaash u kretanju, a aakaash je praiskonska superfluidna podloga svemira”.

Slika iznad: Tewari na jednoj demonstraciji zainteresiranim sponzorima u Uttar Pradeshu

Vječito kretanje bez vanjskog izvora

Uvjerenje o tome da učinkovitost ne može biti veća od 100% potječe od nepotpunog razumijevanja svojstava prostora. Drugi zakon termodinamike mora se promijeniti kako bi se mogla uzeti u obzir činjenica da prostor nije prazan, kao što su nas učili posljednjih 150 godina. RLG funkcionira na principu onoga što je nazvano „vječitim kretanjem bez vanjskog izvora”. Mnogi iskusni elektroinženjeri koji se bave proizvodnjom AC generatora samostalno su testirali RLG te su potvrdili njegovu učinkovitost. Vrijeme je da se fizičari maknu s puta i modificiraju svoje teorije, a da se inženjeri prihvate konstrukcije i proizvodnje.

Teorijske postavke i matematički modeli mogu se naći na TEWARI.ORG.

Radi praktične demonstracije stvaranja električne struje iz medija prostora, Tewari je izradio bezreakcijske generatore koji rade s učinkovitošću naprava koje stvaraju besplatnu energiju. Time je pokazao da fizičari već 110 godina pogrešno shvaćaju prirodu prostora te je dokazao da je prostor energetski izvor za stvaranje osnovnih oblika energije.

Zašto uvođenje nove energetske tehnologije nije moguće nikako spriječiti

Nije trebalo dugo da proizvođači kočija počnu voziti kočije bez konja. Nije trebalo dugo da ljudi koji su putovali preko kontinenata vlakom napuste željezničke pruge i prijeđu u avione. Prirodni plin zamjenjuje ugljen i ništa tu ne mogu učiniti željezničke kompanije, rudari ugljena ili proizvođači ugljena. Jeftinija i učinkovitija energija uvijek pobjeđuje skuplju. Ugljen je zamijenio drva, a nafta je zamijenila ugljen kao glavni izvor energije. Sve što je učinkovitije povećava cifre na donjoj liniji poslovne knjige. Dolari jure za učinkovitošću. Neučinkovitost će biti istisnuta djelovanjem sila tržišta.

Stoga uvođenje strojeva učinkovitijih od onih trenutno prisutnih na tržištu jednostavno se ne može spriječiti.

Paramahamsa Tewari ipak nije dočekao uvođenje svog izuma u širu upotrebu (nadam se da mi hoćemo). Umro je 27. studenog 2017. u 81. godini života, u indijskoj državi Uttar Pradesh.

(Napomena urednika portala Nexus-Svjetlost: Iako je ovaj tekst napisan još 2015. godine, smatramo da je i danas aktualan, osobito uzmemo li u obzir vječite prijetnje vladajućih struktura o pojedinim „zamalo pa iscrpljenim” resursima energije na našem planetu. Osim toga, kada je ako nije sada sazrijelo vrijeme da Tewarijev generator – i druge zataškane naprave koje proizvode besplatnu energiju –  bude dan čovječanstvu na korištenje.)

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće