Ispiši ovu stranicu

Vlasnik Facebooka: U 2018. će mo popraviti Facebook

Glavni čovjek jedne od najpoznatijih društvenih mreža na svijetu ove je godine sam sebi zadao 'osobni izazov' ispraviti nepravdu i štetu uzrokovane lažnim vijestima.

Nakon sve većeg broja kritika veznih uz Facebookov negativni utjecaj na društvo, predsjednik kompanije, Mark Zuckerberg, u četvrtak je najavio da je njegov “osobni izazov” za 2018. “usredotočiti se na ispravljanje svih tih važnih problema”.

Zuckerbergova novogodišnja odluka koju odlučno slijedi već nekoliko godina samo je potvrda koliko je užasna 2017. godina bila za Facebook i njegove korisnike. Mi u Hrvatskoj možemo to potvrditi.

“Pred Facebookom je jako puno posla – radilo se o zaštiti zajednice od zlostavljanja i mržnje, obrane od uplitanja stranih država ili osiguravanja da vrijeme provedeno uz Facebook bude kvalitetno”, Zuckerberg je napisao u objavi. “Nećemo moći zaustaviti sve greške i zlorabljenja sustava, no činjenica je da u ovom trenu radimo previše štete pri provođenju naših pravila kao i pri spriječavanju zlorabljenja dostupnih alata naše platforme”.

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće