Ispiši ovu stranicu

U BiH stiže zatopljenje, temperature će narasti do 15 stepeni

Najviša dnevna temperatura uglavnom između 3 i 9, a na jugu BiH od 9 do 13 stepeni

U Bosni će danas biti djelomično vedro. Prijepodne po kotlinama će biti magle i niske naoblake. U Hercegovini veći dio dana oblačno. U jutarnjim satima lokalno može pasti malo kiše.

Smanjenje oblačnosti u Hercegovini u večernjim satima. Vjetar slab južnog i jugoistočnog smjera.

Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -2 i 3, na jugu BiH od 5 do 9 stepeni. Najviša dnevna temperatura uglavnom između 3 i 9, a na jugu BiH od 9 do 13 stepeni.

U Sarajevu će biti djelomično vedro. Jutarnja temperatura zraka iznosit će oko 1, a najviša dnevna oko 7 stepeni.

Sutra će u Bosni i Hercegovini biti umjereno oblačno vrijeme. Prije podne po kotlinama u Bosni će biti magle. Vjetar slab do umjerene jačine južnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između -1 i 4, na jugu zemlje od 4 do 8, a najviša dnevna temperatura zraka između 7 i 14 stepena.

U četvrtak se očekuje pretežno oblačno vrijeme. Po kotlinama i uz riječne tokove sa maglom i niskim oblacima. Vjetar slab južnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 2 i 8, a najviša dnevna temperatura zraka između 7 i 14 stepeni.

U petak će biti malo do umjereno oblačno. Po kotlinama i uz riječne tokove sa maglom i niskim oblacima. Vjetar slab južnog i jugoistočnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 3 i 8, najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 8 i 15 stepeni.

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće