Ispiši ovu stranicu

I danas oblačno sa slabom kišom

Prolazak ciklone iznad Bosne i Hercegovine, negativno će djelovati na većinu populacije, a tegobe kod hroničnih bolesnika i meteoropata će biti izraženije

U Bosni i Hercegovini će preovladavati pretežno oblačno vrijeme. Širom zemlje povremeno su mogući kratkotrajni pljuskovi ili slaba kiša. Vjetar slab do umjerene jačine. U Bosni vjetar zapadnog i sjeverozapadnog smjera, a u Hercegovini južnog i jugozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 4 i 9, na jugu zemlje do 11 stepeni. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 9 i 15, na jugu zemlje do 18 stepeni, prognozira Federalni hidrometeorološki zavod.

Prolazak ciklone iznad Bosne i Hercegovine, negativno će djelovati na većinu populacije, a tegobe kod hroničnih bolesnika i meteoropata će biti izraženije. Preporučljivo je umanjiti aktivnosti. Učesnicima u saobraćaju sugerišemo oprezniju vožnju. Na jugu će, uz obilnije padavine i vjetar, opća slika biti lošija u odnosu na ostatak zemlje. Sa noćnim satima i odmicanjem pogoršanja, izgledno je olakšanje tegoba kod osjetljivih osoba.U Bosni sutra umjereno do pretežno oblačno vrijeme

  • U Bosni sutra umjereno do pretežno oblačno vrijeme

U Bosni sutra umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Dio prijepodneva po kotlinama će biti magle. U Hercegovini umjerena naoblaka. Vjetar slab sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 2 i 5, na jugu zemlje do 10 stepeni. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 10 i 15, na jugu zemlje do 19 stepeni.

U ponedjeljak u Hercegovini pretežno sunčano vrijeme. U Bosni prije podne se očekuje dosta magle i niske naoblake. Sunčanije u Bosni u drugom dijelu dana. Vjetar slab istočnog i sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 1 i 4, na jugu zemlje do 10 stepeni. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 10 i 15, na jugu zemlje do 20 stepeni.

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće