Ispiši ovu stranicu

Vukanović otkrio gdje je završila pokretna bolnica, dao joj je i zanimljiv naziv

Umjesto da tzv „premijer“ Radovan Nejaki Višković i resorni ministar Šeranić podnesu ostavke i prihvate odgovornost, oni su danas iz osvete po nalogu svog Gospodara smijenili Lejlu Rešić

Nebojša Vukanović, poslanik u Narodnoj skupštini RS-a, objavio je novi video snimak na svojoj stranici, a na kojem prikazuje sudbinu kontroverzne pokretne bolnice o kojoj je bilo mnogo govora u posljednje vrijeme.

Tekst pod nazivom “U toku uklanjanje šklopocije” prenosimo u nastavku u cijelosti.

“Nakon potpunog debakla i fijaska nabavke polovnog šatora zvanog pokretna bolnica, poništavanja štetnog Ugovora vrijednog skoro 5 miliona maraka da avionskim prevozom, u toku su radovi na uklanjanju velike vladine bruke i sramote. Šklopocija je natovarena na dva šlepera, a dio nesuđene bolnice malo su oštetile životinje.

Umjesto da tzv „premijer“ Radovan Nejaki Višković i resorni ministar Šeranić podnesu ostavke i prihvate odgovornost, oni su danas iz osvete po nalogu svog Gospodara smijenili Lejlu Rešić, ministricu uprave i lokalne samouprave, jer je njen mentor Marko Pavić izbacio SNSD iz skupštinske većine u Prijedoru.

Mala bara, puno krokodila”, napisao je Vukanović te dodao video snimak koji možete vidjeti u nastavku.

Video sadržaj

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće