Ispiši ovu stranicu

U Bosni kiša, na jugu sunčanije

Promjenljivo vrijeme kod hroničnih bolesnika i meteoropata može uzrokovati nešto izraženije tegobe

U Bosni i Hercegovini danas će preovladavati pretežno oblačno vrijeme. U većem dijelu Bosne se očekuje kiša ili lokalni pljuskovi. Na istoku i sjeveroistoku Bosne je moguća grmljavina. Vjetar slab do umjeren sjeverni i sjeveroistočni. Jutarnja temperatura od 6 do 12, na jugu do 15, a dnevna od 12 do 18, na jugu do 24 stepena.

U Sarajevu pretežno oblačno vrijeme sa kišom povremeno. Jutarnja temperatura oko 8, a dnevna oko 13 stepeni, prognoziraju iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Promjenljivo vrijeme kod hroničnih bolesnika i meteoropata može uzrokovati nešto izraženije tegobe, vezane uz njihove bolesti. Pri tome će tokom prijepodneva biti ugodnije, uz umjerene temperature. Opća slika djelimično će se pogoršati u drugom dijelu dana, kada je preporučljivo umanjiti aktivnosti. Na jugu sunčanije i ugodnije.

Sutra prije podne u centralnim i istočnim područjima Bosne očekuje se pretežno oblačno vrijeme

Sutra prije podne u centralnim i istočnim područjima Bosne očekuje se pretežno oblačno vrijeme, a u ostatku zemlje sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Poslije podne porast naoblake. Povremena i slaba kiša je moguća na istoku Bosne. Jutarnja temperatura od 6 do 12, na jugu do 15, a dnevna od 15 do 21, na jugu od 21 do 25 stepeni.

U srijedu jutro sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. U ostatku dana postepen porast naoblake, što tokom poslijepodneva u Bosni može uvjetovati lokalne pljuskove. Jutarnja temperatura od 6 do 11, na jugu do 15, a dnevna od 20 do 27 stepeni.

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće