Ispiši ovu stranicu

Sunce još danas, od sutra nova promjena vremena

U Bosni i Hercegovini danas će preovadavati sunčano vrijeme uz umjerenu oblačnost.

U drugoj polovini dana lokalno može pasti malo kiše ili kratkotrajn pljusak.

Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog smjera.

Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -1 i 4 stepena, na jugu do 8 stepeni. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 14 i 20 stepeni.

U Sarajevu sunčano uz umjerenu oblačnost. Najniža jutarnja temperatura zraka oko 2 stepena, a najviša dnevna temperatura zraka oko 16 stepeni.

U ponedjeljak u Bosni se očekuje jače naoblačenje. Od poslijepodnevnih sati će padati slaba kiša koja bi tokom noći na utorak prešla u susnježicu i snijeg. U Hercegovini većinom umjerena naoblaka, oblačno na sjeveru Hercegovine. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog smjera.

Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 1 i 5, na jugu do 8 stepeni. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 5 i 10, na jugu zemlje od 14 do 18 stepeni.

U utorak u Bosni i Hercegovini se prognozira pretežno oblačno vrijeme. Većinom će padati snijeg ili susnježica, na jugu zemlje kiša, dok se prestanak padavina očekuje u poslijepodnevnim satima i postepeno razvedravanje tokom noći na srijedu.

Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -3 i 1, na jugu od 5 do 8 stepeni. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 0 i 4, na jugu zemlje od 9 do 13 stepeni.

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće