Ispiši ovu stranicu

Stiže promjena vremena: Saznajte gdje će padati kiša i snijeg narednih dana

U Bosni po kotlinama i uz riječne tokove danas će biti s maglom ili niskom naoblakom

U Bosni po kotlinama i uz riječne tokove danas će biti s maglom ili niskom naoblakom. U ostalim područjima sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Jutarnja temperatura od -4 do 2, na jugu od 1 do 5, a dnevna od 3 do 9, na jugu od 9 do 13 stepeni.

U petak u Bosni po kotlinama i uz riječne tokove sa maglom ili niskom naoblakom. U ostalim područjima sunčano. Krajem dana ili tokom noći očekuje se postepeno naoblačenje. Jutarnja temperatura od -4 do 2, na jugu od 1 do 6, a dnevna od 4 do 9, na jugu od 8 do 13 stepeni.

U subotu pretežno oblačno vrijeme sa kišom u Hercegovini, zapadnim i centralnim područjima Bosne. Jutarnja temperatura od -1 do 4, na jugu od 5 do 10 stepeni, a dnevna od 7 do 13.

U nedjelju oblačno vrijeme sa kišom, a na planinama sa snijegom. Poslije podne padavine prestaju u Krajini, a krajem dana ili u večernjim satima u ostalim područjima. Lokalno intenzivnije padavine u Hercegovini. Jutarnja temperatura od -1 do 5, na jugu od 6 do 10, a dnevna od 5 do 11, na jugu do 14 stepeni.

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće