Ispiši ovu stranicu

U BiH danas kišovito, na planinama slab snijeg

Intenzivnije padavine ponegdje u Hercegovini, na zapadu i jugozapadu Bosne

U Bosni i Hercegovini danas će preovladavati pretežno oblačno vrijeme s kišom, a na planinama sa slabim snijegom ili susnježicom.

Intenzivnije padavine ponegdje u Hercegovini, na zapadu i jugozapadu Bosne. Vjetar slab do umjeren, u Hercegovini i na zapadu Bosne sa jakim udarima, istočni i jugoistočni. Dnevne temperature od osam do 16, na jugu od 17 do 22. U Sarajevu pretežno oblačno vrijeme sa kišom. Dnevna temperatura oko 12 stepeni.

U srijedu pretežno oblačno vrijeme sa kišom. U većem dijelu Posavine i na sjeveroistoku Bosne uglavnom bez padavina. Intenzivnije padavine se očekuju u zapadnim područjima Bosne i ponegdje u Hercegovini. Vjetar slab do umjeren južni i jugoistočni.

Jaki udari juga očekuju u zapadnim, ističnim područjima Bosne i u Hercegovini. Jutarnja temperatura od šest do 12, na jugu do 14, a dnevna od devet do 15, na jugu i sjeveroistoku Bosne do 19 stepeni Celzijusovih.

U četvrtak umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Povremeno slaba kiša je moguća u Hercegovini, u zapadnim područjima Bosne i ponegdje u Krajini. Jutarnja temperatura od šest do 12, na jugu do 14, a dnevna od 10 do 16, na jugu zemlje do 19 stepeni.

Prema prognozama Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH u petak umjereno ili ponegdje pretežno oblačno vrijeme. Povremena i slaba kiša je moguća ponegdje u Hercegovini i zapadnim područjima Bosne. Jutarnja temperatura od pet do 10, na jugu od devet do 14, a dnevna od 13 do 19 stepeni.

Prvog dana vikenda umjereno do ponegdje pretežno oblačno vrijeme. Povremena i slaba kiša je moguća u Hercegovini i zapadnim područjima Bosne. Jutarnja temperatura od sedam do 12, na jugu do 16, a dnevna od 13 do 20 stepeni.

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće