Ispiši ovu stranicu

BIHAMK dostigao rekordan broj od 60.000 članova

Nastavljajući višegodišnji trend rasta članstva BIHAMK je dostigao broj od 60.000 članova čime je ispunjen godišnji plan i ostvarena rekordna masovnost kluba od njegovog osnivanja.

Kontinuirani rast članstva rezultat je stalnog ulaganja u kvalitet usluga i moderniziranje članskih paketa, s naglaskom na stalnu mobilnost i sigurnost na cestama kao i konstantne težnje ka inovacijama što je itekako prepoznato od značajnog broja građana iz cijele Bosne i Hercegovine koji su u BIHAMK-u pronašli kvalitetnog partnera na polju sigurnosti na cestama u BiH, regiji i Evropi.

Pogodnosti BIHAMK članstva su brojne: pomoć na cesti u Bosni i Hercegovini, zemljama regije (Hrvatska, Srbija i Crna Gora) te u cijeloj Evropi, servisne usluge u BIHAMK centrima, brojni popusti i uštede.

Imaoci BIHAMK START iskaznica u slučaju saobraćajne nezgode ili kvara na vozilu dobit će osnovne usluge pomoći na cesti u BiH i susjednim zemljama. Paketi CLASSIC i PLUS prilikom putovanja u zemljama kontinentalne Evrope osiguravaju i čitav set pomoćnih usluga koje olakšavaju iznenadne problema izazvane kvarom na vozilu ili saobraćajnom nezgodom, što podrazumijeva pokrivanje troškova rent-a-cara, smještaja, povratka kući te medicinskih troškova.

BIHAMK članska kartica podrazumijeva i mnoštvo atraktivnih pogodnosti i popusta prilikom kupovine proizvoda i usluga u razgranatoj mreži trgovačkih i poslovnih objekata širom Bosne i Hercegovine u sklopu programa BIHAMK BONUS. Posebno je značajna mogućnost kupovine jeftinijeg goriva na HIFA-inim bezinskim pumpama jer se, uz popust od 0,05 KM po litri, prosječnom potrošnjom na godišnjem nivou mogu ostvariti značajne uštede.

Također, u skladu sa svojom društvenom odgovornošću, u cilju zaštite i povećanja sigurnosti najmlađih učesnika u saobraćaju BIHAMK svojim aktivnim članovima daje na posudbu dječije autosjedalice za uzrast od 0 do 9 mjeseci.

Značajan doprinos povećanju broja članova dala je primjena metoda modernog marketinga te implementacija novih tehnologija. Nakon zaživljavanja „pametnih” iskaznica koje članovima omogućavaju transparentnost korištenja svih BIHAMK usluga kao i pogodnosti koje nude brojni partneri, mobilne aplikacije koja je korisnicima olakšala pristup svim informacijama i uslugama, BIHAMK je u ovoj godini prateći svjetske trendove otvorio digitalnu poslovnicu koja omogućava još jednostavnije učlanjenje i obnovu članstva. Iako BIHAMK nekoliko godina nudi opciju online učlanjenja, sada taj proces traje svega nekoliko minuta, a moguće ga je obaviti u svakom trenutku putem mobilnog uređaja ili računara.

Postignuti rezultati su značajan poticaj da se u BIHAMK-u nastavi predano raditi na poboljšanju članskih pogodnosti prilagođavajući se potrebama svojih članova i motiv za budući rast i razvoj.

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće