Ispiši ovu stranicu

Sedam mladića kod Zadra grupno silovalo djevojčicu (15), sudac ih pustio na slobodu

Policija je protiv sedmorice mladića u dobi od 17 do 19 godina podnijela kaznenu prijavu zbog sumnje da su u godinu u više navrata grupno silovali tada 15-godišnju djevojku.

Silovanja su se dogodila u periodu od kolovoza prošle do srpnja ove godine.

Mladići su neka od silovanja snimali mobitelom, a snimljenim materijalom ucjenjivali su djevojku kako bi od nje iznudili nove seksualne odnose. Prijetili su joj da će filmove poslati njenim roditeljima i prijateljima ako ne pristane na seks.

Jedan od silovatelja bio je i njen bivši dečko koji ju je pretukao u nekoliko navrata.

Policija je zbog sumnje u kaznena djela protiv spolne slobode, za spolni odnos bez pristanka, bludne radnje, prijetnje, tjelesne povrede i iskorištavanje djece za pornografiju na štetu maloljetnice prijavila dvojicu 19-godišnjaka, tri 18-godišnjaka te dvojicu 17-godišnjaka.

Policija je petoricu mlađih punoljetnika privela prošlog petka, a nakon što su ispitani u Županijskom državnom odvjetništvu i kod suca istrage Županijskog suda u Zadru, svi su pušteni da se brane sa slobode.

Mladići koje se sumnjiči za višestruko grupno silovanje žive u istom mjestu kao i silovana djevojka, a sudac im je odredio mjere zabrane prilaska i komunikacije sa žrtvom, prenosi Index.

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće