Ispiši ovu stranicu

Uživajte u sunčanom jutru, vraća se kiša i ne misli brzo otići

U Bosni i Hercegovini pretežno oblačno vrijeme.

U jutarnjim satima, bez padavina. Tokom dana, nestabilno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Padavine se najprije očekuju u zapadnim i sjeverozapadnim područjima, a poslije podne i u ostalim djelovima. Vjetar slab do umjerene jačine.

U Bosni vjetar sjevernog smjera. U Hercegovini prije podne jugo koje će poslije podne promijenuti smjer na sjever. Jutarnja temperatura zraka većinom između 10 i 15, na jugu zemlje do 19, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 19 i 24, na jugu do 27 stupnjeva.

U Sarajevu pretežno oblačno vrijeme. Tokom dana, nestabilno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Jutarnja temperatura oko 11, a najviša dnevna oko 21 stupanj.

U nedjelju u Bosni umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Tokom dana, nestabilno sa slabom kišom ili lokalno jačim pljuskom i grmljavinom. Sunčanije u Hercegovini. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog i sjeverozapadnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 10 i 16, na jugu zemlje do 18, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 18 i 24, na jugu zemlje od 25 do 29 stupnjeva.

U ponedjeljak, u Bosni malo do umjereno oblačno vrijeme. Tokom dana, postupno povećanje oblačnosti. Slabija kiša ili kratkotrani pljusak je moguć u istočnim i sjeveroistočnim područjima. U Hercegovini mala do umjereno oblačno. Vjetar umjerene jačine sjevernog i sjeverozapadnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 9 i 14, na jugu zemlje od 14 do 18, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 19 i 24, na jugu zemlje od 25 do 29 stupnjeva.

U utorak, pretežno oblačno vrijeme. U jutarnjim satima sa kišom u zapadnim, sjeverozapadnim i centralnim djelovima. Tokom dana, padavine se očekuju i u ostatku zemlje. Jutarnja temperatura zraka većinom između 10 i 15, na jugu zemlje od 14 do 18, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 18 i 24, na jugu zemlje od 25 do 28 stupnjeva.

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće