Ispiši ovu stranicu

U većem dijelu BiH danas padavine

Najviša dnevna temperatura od 21 do 27, na jugu do 31 stepen, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH

Prijepodne u BiH je bilo umjereno do pretežno oblačno vrijeme.

U sjevernim i zapadnim područjima registrovna je i kiša.

Temperature zraka u 11.00 sati: Bjelašnica 13 stupnjeva, Gradačac 19, Ivan-sedlo, Tuzla i Doboj 20, Brčko, Banja Luka, Bijeljina i Zvornik 21, Sanski Most 22, Bihać, Bugojno 23, Sokolac 24, Livno 25, Grude i Sarajevo 26, Bileća, Srebrenica i Trebinje 28, Neum 30 i Mostar 31 stupanj.

U Bosni i Hercegovini danas se očekuje umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Tokom dana, kiša, pljuskovi i grmljavina se očekuje u većini dijelova BiH. Ponegdje uz kišu moguća je i pojava grada. Vjetar slab do umjeren, na momente i pojačan, promjenljivog smjera. Najviša dnevna temperatura od 21 do 27, na jugu do 31 stepen, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

Biometeorološke prilike u ponedjeljak će biti neznatno povoljnije u većem dijelu zemlje, uz temperature koje će biti u okviru uobičajenih za ljetni period.

Uz kišu i više svježine tokom noći, kao i mirniji san, većina populacije trebala bi se osjećati ugodnije.

Hronični bolesnici i meteoropate neće imati jačih tegoba u prvom dijelu dana. U poslijepodnevnim satima moguć je izraženiji osjet sparine, stoga je preporučljivo izbjegavati teže aktivnosti, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće