Ispiši ovu stranicu

Za vikend pljuskovi i grmljavina uz kratke sunčane intervale

Najniža jutarnja temperatura zraka danas većinom između 7 i 13°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 17 i 23 stepena

U Bosni i Hercegovini danas se očekuje umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U drugoj polovini dana lokalni ljuskovi se prognoziraju u Hercegovini i istočnim područjima Bosne.

Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 7 i 13°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 17 i 23 stepena.

U Sarajevu umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Najniža jutarnja temperatura zraka oko 10°C, a najviša dnevna oko 19 stepena.

U subotu će preovladavati sunčano uz umjerenu naoblaku. U jutarnjim satima po kotlinama i uz riječene tokove biće magle. U poslijepodnevnim satima lokalni pljuskovi se očekuju na području Hercegovine, Krajine i jugozapada Bosne. Vjetar slab promijenljivog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 8 i 13°C, na jugu zemlje do 15°C. Najviša dnevna temperatura zraka između 20 i 26°C.

U nedjelju u Bosni i Hercegovini se očekuje sunčanije prije podne. U drugoj polovini dana naoblačenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Vjetar slab do umjerene jačine istočnog i jugoistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 10 i 15°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 20 i 26°C.

U ponedjeljak će biti oblačno sa kišom i pljuskovima. Vjetar umjerene jačine južnog i jugoistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 11 i 16°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 14 i 19°C.

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće