Ispiši ovu stranicu

Stiže nam topli talas, umjesto proljetnih bit će skoro ljetne temperature

U poslijepodnevnim satima danas razvedravanje

U većem dijelu Bosne danas se očekuje umjereno oblačno vrijeme. Prije podne, u Hercegovini i na zapadu Bosne, pretežno oblačno, gdje se mjestimično očekuje i kiša.

U poslijepodnevnim satima razvedravanje. Vjetar umjerene jačine južnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 7 i 13, na jugu zemlje do 16, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 17 i 24, na jugu i sjeverozapadu do 26 stepeni.

U Sarajevu prije podne pretežno oblačno vrijeme. Tokom dana, postupno smanjenje oblačnosti. Jutarnja temperatura oko 10, a najviša dnevna oko 21 stepen.

 

U BiH će u četvrtak biti malo do umjereno oblačno i sunčano vrijeme. Vjetar slab južnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 7 i 12, na jugu zemlje do 14, a najviša dnevna temperatura zraka između 23 i 28 stepeni.

U petak će prije podne biti malo do umjereno oblačno i sunčano vrijeme. U drugoj polovini dana postupno jače naoblačenje sa zapada, koje će u večernjim satima u zapadnim područjima Bosne uvjetovati kišu, a u subotu uz padavine i zahlađenje. Vjetar slab do umjerene jačine južnog i jugozapadnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 9 i 14, najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 24 i 29 stepeni.

U subotu će biti umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U jutarnjim satima, kiša se očekuju u zapadnim i sjevernim područjima. Tokom dana, padavine se očekuju i u ostalim djelovima. Jutarnja temperatura zraka većinom između 6 i 12, na jugu do 14, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 15 i 21, na jugu do 23 stepeni.

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće