Ispiši ovu stranicu

Nova M:biz Net tarifa sa 20 GB neta

Neograničena komunikacija unutar grupe

M:biz Net tarifa je namijenjena onim poslovnim korisnicima koji žele članovima svoje M:biz grupe omogućiti najbolji i najbrži mobilni internet, kao i neograničenu komunikaciju unutar grupe.

Kako bi svojim poslovnim korisnicima obezbijedio tarife koje odgovaraju njihovim potrebama, m:tel je ove jeseni u svoju ponudu uvrstio novu M:biz Net tarifu, u okviru koje je bonus mobilnog interneta čak 20 GB! Pored ovog bonusa, u okviru M:biz Net tarife, svi članovi mogu neograničeno razgovarati unutar grupe, kao i slati neograničen broj SMS-ova prema svim mrežama u BiH, a sve to za cijenu mjesečne pretplate od samo 29,25 KM!

Ne propustite ni sjajnu promo ponudu za ostale M:biz tarife u ponudi, jer vam sada m:tel za vašu poslovnu grupu nudi popust na pretplatu od 50% prva četiri mjeseca, te bogate bonuse mobilnog interneta za sve članove grupe, tokom čitavog ugovornog perioda. Ova ponuda važi za nove M:biz grupe, ali i postojeće, a koji do 28. decembra ove godine zaključe ugovor ili aneks ugovora o korišćenju tarifnih modela Total Group usluge.

Birajte najbolje za svoju poslovnu grupu, obezbijedite najbolju komunikaciju za sve njene članove!

Za više informacija pozovite 0800 50 300 ili svog m:tel predstavnika.
m:tel – imate prijatelje!

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće