Ispiši ovu stranicu

Dalić dobio ulicu u Livnu: Majka Kata hrvatskom selektoru poručuje da izgubi

Televizija Federacije BiH (FTV) objavila je sinoć u dnevniku prilog iz Livna u kojem su govorili članovi porodice i prijatelji hrvatskog selektora Zlatka Dalića, koji je rođen u ovom gradu.

- Livno se Zlatkom Dalićem ponosi: Bosanac i Hercegovac na čelu hrvatske reprezentacije, najavila je voditeljica prilog koji započinje rečenicom: - Majka ga voli, a Hrvatska slavi, prenosi Jutarnji.hr.

U razgovoru za FTV Dalićeva majka Kata je sretna, ali i brine za sina te mu poručuje:

- Da ide do kraja, pa dokle stigne. A ja mu kažem: Izgubi! A on: A mama što? A ja mu kažem pa da ovo više prekine se, dodijalo mi. Žao mi je njega, sekira mi se - izjavila je sa smiješkom i neskrivenim ponosom gospođa Kata, s kojom su reporteri razgovarali uoči utakmice Hrvatska - Engleska, što znači da će mama Dalić još neko vrijeme biti na slatkim mukama.

U domu Dalića vladaju ponos i strepnja.

- Jako sam ponosna na njega i njegov uspjeh koji je napravio i što sam još ponosnija što je sam sve napravio, što mu niko nije pomogao, nego sam. Bio je jako uporan, jako strpljiv, jako vrijedan - ističe Mladenka Bandov, Dalićeva sestra.

O Daliću su u superlativima govorili i bivši saigrači Boro Matan i Miroslav Ištuk Čiše.

FTV je posjetila i Kraljevu Sutjesku, mjesto kod Kaknja, odakle je Dejan Lovren, defanzivac Liverpoola i stoper Hrvatske. O njemu su govorile komšije i mještani.

Video sadržaj

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće