Ispiši ovu stranicu

Saobraćaj u BiH se odvija nesmetano

Zbog radova na saniranju škarpi i kosina na magistralnom putu M-14 Srbljani-Bosanska Krupa saobraća se jednom trakom uz povremene kratke obustave.

Na autoputu A-1 dionici Sarajevo sjever-Lepenica zbog sanacije klizišta, saobraćaj je u tunelu Igman preusmjeren iz vozne u preticajnu traku, dok je na lokalitetu Treševine usporeno saobraćanje.

Jednom trakom saobraća se na magistralnom putu Sarajevo – Foča, na lokalitetu Sijeračke Stijene, zbog većeg odrona, kao i na putnim pravcima Banja Luka-Crna Rijeka, Banja Luka-Turbe i Lopare-Čelić zbog aktivnih klizišta.

Zbog sigurnog održavanja 6. redovne Generalne skupštine UETD-a, danas od 08 do 21 sati za saobraćaj će biti zatvoren dio ulice Patriotska liga-obilaznica pored Olimpijskog stadiona Asim Ferhatović Hase i ulica Alipašina (u krajnjoj desnoj traci gledano iz pravca ulice M. Tita, na dijelu od raskrsnice sa ulicom Jukićeva).

Izmjene i etapne obustave saobraćaja najavljene su u vremenu prolaska delegacija. Vozači se mole da poštuju upute ovlaštenih lica iz pratnje.

Trenutna zadržavanja na graničnim prijelazima nisu duža od 30 minuta.

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće