Ispiši ovu stranicu

Zašto su zločini tzv. ARBiH nad Hrvatima “sporadični incidenti”, a zločini HVO-a nad Bošnjacima genocid?

Kako je moguće da su hrvatski politički i vojni dužnosnici za ratne zločine osuđeni pred Haškim sudom na ukupno 275 godina, dok su bošnjački vojni dužnosnici za višestruko veće zločine koje je počinila tzv. Armija RBiH nad Hrvatima osuđeni na samo 5,5 godina zatvora?

Zašto se pripadnicima HVO-a sudi po strožem Kaznenom zakonu BiH, a pripadnicima tzv. Armije RBiH po blažem kaznenom zakonu SFRJ-u? Zašto se zločini Armije RBiH nad Hrvatima nazivaju “sporadičnim incidentima”, kao što to čini Bakir Izetbegović, a zločini pripadnika HVO-a nad Bošnjacima genocidom, kako je zločin u Ahmićima okarakterizirao bivši zapovjednik UNPRFOFOR-a u BiH Bob Stuart?

Kako je 3.900 hrvatskih branitelja proglašeno lažnima i oduzet im status branitelja i prava koja su na temelju toga imali?

O tome su u sinoćnjoj emisiji Argumenti Naše tv govorili ministar branitelja HNŽ Oliver Soldo, odvjetnik dr. Ivan Tomić, Zvonko Vidović iz Zaklade za pružanje pravne pomoći hrvatskim braniteljima GV HNS BiH, hrvatski ratni veteran, bivši zapovjednik Zbornog područja HVO-a za Jugoistočnu Hercegovinu Petar Zelenika i jedan od organizatora HVO-a Dragan Pinjuh.

Pogledajte snimku emisije:

Video sadržaj

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće