Ispiši ovu stranicu

Muškarac iz Bošnjaka oženio svoju kravu: Matičar ih vjenčao jer u zakonu ne piše da se to ne smije

Matičar je bio iznenađen kada je pred njega stao Davor i njegova četveronožna zaručnica, ali nije imao izbora jer zakon ne govori ništa o ovakvim slučajevima, stoga je mladence upisao u maticu vjenčanih i napravio zabilješku u stočnom listu.

 

Čitava Slavonija ovih dana bruji o skandalu koji se dogodio u Bošnjacima. Razvedeni Davor Grgić (35) odlučio je ponovno zagaziti u bračne vode, no ovaj put je pronašao suputnicu za koju je siguran da mu neće raditi probleme kao bivša supruga. Davor je organizirao vjenčanje, pozvao je užu rodbinu i samo najbliže prijatelje, jer u Slavoniji šira rodbina dolazi samo na prvo vjenčanje, ali nikome nije rekao što ih očekuje.

Kad su se uzvanici okupili ispred Davorove kuće očekivali su da će upoznati novu nevjestu. Davor ih nije razočarao, ali umjesto u limuzini, mlada je bila u okićenoj prikolici iza traktora. Davor je sjeo u traktor i poveo šokiranu svatovsku povorku prema matičnom uredu.

- Kad sam prvi put uhvatio Biserku za grudi da ju pomuzem osjetio sam nekakvu kemiju između nas. Ona se nije bunila, samo me pogledala svojim velikim očima i nastavila žvakati sijeno. U početku me je bilo strah susjeda što će reći za našu vezu, no onda sam shvatio da je krava za mene savršen životni partner: Njoj ne smeta kada dođem pijan ujutro, ne smeta joj kada se ne obrijem po tri tjedna, ne prigovara mi kad pijan vozim traktor, ona je jednostavno savršena životna suputnica za mene - objasnio je Davor još uvijek zbunjenim uzvanicima ispred matičnog ureda.

" Proglašavam vas mužem i kravom - uzviknuo je matičar na opće oduševljenje okupljenih uzvanika. "

Matičar je bio šokiran, čak je pokušao istjerati mladence iz ureda, no Davor je imao spreman odgovor. Priložio je Ustav, Kazneni i Obiteljski zakon i objasnio matičaru da nigdje ne piše da je zabranjeno sklapanje braka između muškarca i krave.

- Ako ministar Mornar može opravdati postavljanje Gospinog kipa u školi riječima da nigdje u zakonu ne piše da se to ne smije, zašto ne bih i ja iskoristio istu argumentaciju - objašnjava Davor.

I doista, matičar nigdje u zakonu nije pronašao niti jedan propis koji zabranjuje sklapanje ovakvog braka, a kako im je priziv savjesti izričito zabranjen, odlučio je obaviti ceremoniju i izdati vjenčani list.

- Proglašavam vas mužem i kravom - uzviknuo je matičar na opće oduševljenje okupljenih uzvanika.

Mladenci su se nakon obreda zaputili prema Davorovoj kući, gdje je bio spremno pravo svadbeno slavlje. Nakon nekoliko čašica domaće rakije, uzvanici su zaboravili na činjenicu da mlada ima četiri noge i četiri dojke i prihvatili su ju kao svoju. Biserka je bila oduševljena, čak joj nije smetalo što su za glavno jelo poslužili njenu majku, Davorovu punicu.

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće