Ispiši ovu stranicu

Suradnja kružnog toka i bolnice u Orašju

Kako je izvješteno sa sjednice urbanističko prostornog planiranja postignut je dogovor sa županijskom bolnicom da dio kružnog toka svojim desnim krakom prolazi kroz odjel intenzivne njege.

 

Iz projektantskog trusta mozgova su rekli kako je ovo jedinstveno rješenje u svijetu i da će doprinjeti boljoj povezanosti odjela intenzivne njege sa Domom zdravlja u Odžaku. Na odjelu intenzivne njege će biti instaliran i semafor kako putnička i teretna vozila nebi dolazila u koliziju sa osobljem za vrijeme doručka i fizikalnih terapija.

Na neumjesna pitanja prisutnih novinara zašto se nije napravio park u krugu bolnice nadležni su odgovorili da bolesnici imaju vrbak na samo 30 metara zračne linije koji proizvodi dovoljno klorofila za sve njihove dnevne potrebe.

Izrazili su i spremnost za implementaciju rješenja na postojećim kružnim tokovima tako da u slučaju ponovnih poplava voda samo zaokruži kroz kružni tok i vrati se u korito.

Korisnici usluga intenzivne njege su sa velikim odobravanjem pozdravili ovaj građevinski poduhvat a moglo se i čuti kako im sad neće biti dosadno i da ne moraju više brojati ovce prije spavanja jer su tu vozila koja stalno prolaze i čine im bolesničke dane podnošljivijima.

Za jesen se najavljuje i postavljanje naplatnih kućica na relaciji Orašje – Kostrč – Matići te uvođenje ENC-a za sve korisnike traktora.

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće