Ispiši ovu stranicu

SVI PLAČU zbog ovog nadgrobnog spomenika

OD SMEHA! Ovo može da se vidi samo u Srbiji, kako je to ikome PALO NA PAMET?

Ako je iko prvak u humoru, pogotovo u crnom humoru, to bi zasigurno bili Srbi. Samo kada pogledamo jugoslovensku, kasnije srpsku kinematografiju, dovoljno će biti da shvatimo kako Srbi definitivno imaju najbolji smisao za humor na Balkanu. Svaka situacija može da se okrene u smijeh ako to želite, a smijeh nam uvijek olakšava sve probleme, kojih nam na Balkanu zasigurno ne manjka. Generalno, naš narod voli da se zabavlja, smije, da se dobro provodi i da zbija šale na račun svega što se dešava, pa čak i kada je u pitanju smrt.

 

Ima onih koji žele svoje raspoloženje da prenesu i na malo mračnija mjesta poput groblja, pa tako vrlo često možemo vidjeti zanimljive, ali i pomalo smiješne nadgrobne spomenike na grobljima širom Srbije, ali i regiona. Do sada smo pisali o dosta takvih slučajeva, a neki od najsmješnijih bi zasigurno bili nadgrobni spomenici u obliku kazana za rakiju ili pomalo čak i morbidni, kao biste sa glavama preminulih na grobu – ne možemo ni zamisliti kako bi se osjećao neko da prolazi odatle u mraku. Jedna od slika koja je nasmijala mnoge, ali su se neki i pitali šta se to desilo tu, jeste slika žene i muža, koji drži pištolj uperen u suprugu.

Koja je bila poenta priče, nadamo se da nije pravi uzrok smrti u svakom slućaju. Jedna gospođa pod imenom Jelkica, kako je htjela da joj piše na spomeniku, očigledno je voljela život toliko da je htjela to da naglasi i na nadgrobnoj ploči pa na njoj tako piše: “Volela je život, ali mora da umre.” Vrlo zanimljiva misao, koja nas ipak uči kako život brzo prolazi.

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće