Ispiši ovu stranicu

Održana predizborna tribina HDZ-a BiH u Oštroj Luci

U četvrtak 09.10.2014. godine u prostorijama doma mladeži u Oštroj Luci s početkom u 19,00 sati održana je predizborna tribina HDZ BiH na kojoj je bilo nazočno oko 300 sudionika.

Na istoj je predstavljen program i kandidati HDZ-a BiH

za predstojeće Opće izbore. Nakon uvodnog izlaganja predsjednika IO TO HDZ-a BiH Oštra Luka, Maria Pejić, okupljenom skupu obratili su se i predsjednik HDZ-a BiH OO Orašje i općinski Načelnik Đuro Topić, kandidat za zastupnika u Skupštini ŽP i predsjednik Vlade ŽP mr. sc. Marijan Oršolić, nositelj liste za Zastupnički dom parlamenta Federacije BiH Blaž Župarić, predsjednik HDZ-a BiH ŽO Posavina Ivo Vincetić, kandidatkinja na listi za Zastupnički dom parlamentarne skupštine BiH Ljilja Pejić i kandidat za zastupnika u Skupštinu ŽP Đuro Delić.
Na veličanstvenom skupu u Oštroj Luci općinski Načelnik Đuro Topić je rekao kako će u skoro vrijeme biti završeni radovi na asfaltiranju dijelova Sarajevske, Radničke i ulice Stjepana Radića, koje su oštećene u svibanjskim poplavama. Predsjednik Vlade ŽP mr. sc. Marijan Oršolić – Bano kazao je kako će ostatak od oko 600 metara ceste prema Brvniku biti završen te će taj dio naše općine asfaltom biti povezan sa susjednom općinom Domaljevac – Šamac. Ovih dana također kreću radovi na izgradnji mrtvačnice na mjesnom groblju.
Jasnu poruku podrške kandidatima HDZ-a BiH i budućem članu predsjedništva iz reda hrvatskog naroda, velikom prijatelju Oštre Luke, prof. dr. Draganu Čović, mještani i članovi mjesne zajednice jasno su iskazali porukom, koju je prenio kandidat za zastupnika u Skupštini ŽP Đuro Delić, kako će Predsjednik HNS-a i HDZ-a BiH prof. dr. Dragan Čović uskoro biti proglašen za počasnog mještanina Oštre Luke.
Zbog svibanjskih poplava koje su pogodile veliki dio Županije Posavske, a između ostalih Vidovice ponajviše, tema koja je dominirala tribinom bila je vezana uz programe obeštećenja poplavljenih domova, poljoprivrednih parcela, gospodarskih objekata i sl. Također je bilo govora i o sanaciji savskog nasipa u Kopanicama koji je pukao u gore pomenutim poplavama. Naime izvjesno je kako će nasip na tom dijelu naše Županije biti u potpunosti završen naredne godine novcima iz europskih fondova koje je kandidirala Vlada ŽP na čelu s predsjednikom mr. sc. Marjanom Oršolić – Banom. Uz sve navedeno općinski Načelnik je spomenuo i asfaltiranje dionice Lepnica – Vidovice – Kopanice.

Video sadržaj

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće