Ispiši ovu stranicu

Uspješno završeno prvo ovogodišnje natjecanje ribolovaca

Na jezeru u O.Luci uspješno je završeno prvo ovogodišnje natjecanje pod nazivom „5.Tradicionalno natjecanje u lovu na šarana i amura 2020 godine“.

Prvo ovogodišnje natjecanje, koje je organizirala sekcija O.Luka-Bok-B.Greda u ime U.R. „Šaran“ Orašje, započelo je u petak 22.svibnja u 10,00 sati i završilo u nedjelju 24.svibnja u 12,00 sati. Uslijed novonastale situacije s virusom Covid 19, lovilo se u posebnim uvjetima. Natjecatelji su se pridržavali mjere socijalnog razmaka, minimalne udaljenosti od 2 metra, sve ekipe su imale zaštitne maske, rukavice i sredstvo za dezinfekciju, a gostima je bio zabranjen pristup natjecateljskim pozicijama i broj posjeta je bio sveden na minimum.
Sudjelovalo je 13 ekipa, a zbog nagle promjene vremena i pada tlaka, riba je jako loše uzimala hranu, što se vidjelo u konačnici na ukupnim rezultatima po završetku natjecanja. U tako posebno teškim uvjetima ribolova, prvo mjesto s ulovljenih 50,500 kg osvojio je CT Mivardi u sastavu Velo Kosić, Ivo Kosić i Đuro Kosić. Drugo mjesto pripalo je CT Amateri sa 8,525 kg, a treće CT Pajdaši s ulovljenih 5,400 kg ribe. Ekipa CT Mivardi također je ulovila i najveći ribu, Amura težine 13,050kg. Organizator je zahvalio svima koji su dali doprinos u organizaciji i provedbi natjecanja, a posebno ekipama na korektnom odnosu.

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće