Ispiši ovu stranicu

Obilježeno 29. godina od utemeljenja HDZ BiH u Oštroj Luci

Prije 29 godina, na nogometnom stadionu u Oštroj Luci kraj Orašja, koji je tijekom Domovinskog rata pretvoren u mjesno groblje, održano je utemeljenje HDZ BiH općinske organizacije Orašje, također i Temeljnog ogranka Oštra Luka.

U povodu značajnog jubileja predstavnici TO HDZ BiH i Mjesne zajednice Oštra Luka, u znak sjećanja na poginule branitelje i utemeljitelje stožerne stranke, položili su vijenac i upalili svijeće kraj Spomen obilježja u središtu ovog mjesta.

- Želimo odati počast i ujedno ispuniti zadaću koju su nam dali naši stradali sumještani, položivši svoje živote na oltar Domovine, kazao je Đuro Delić jedan od utemeljitelja HDZ BiH u O.Luci i predsjednik TO O.Luka, te naglasio kako je cilj odraditi sve projekte koji su vezani uz braniteljsku populaciju tako da svaki branitelj ima ugodan život za svoju obitelj.

- Oštra Luka je selo koje je simbolički razdvojeno entitetima, a Daytonska crta je upravo na mjestu gdje stojimo, kraj Spomen obilježja poginulim braniteljima. To nam je ujedno motiv više da zajedno s poduzetnicima kroz upošljavanje zadržimo mlade da ostanu u
rodnom kraju, kazao je Đuro Delić.

Autor:  Marko Mišković

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće