Ispiši ovu stranicu

Drugo natjecanje u Oštroj Luci u lovu na šarana i amura

Ulovljene su 52 ribe ukupne težine 121 kg, a najtežeg šarana izvukla je ekipa iz Gradačca, imao je 6,93 kg.

Udruga ribolovaca „Šaran“ Orašje, ribolovna sekcija Oštra Luka-Bok organizirala je Drugo natjecanje u lovu na šarana i amura.

Na reviru O.Luka okupilo se 9 ekipa iz sekcije, te po jedna iz Tolise i Gradačca. Natjecanje koje je trajalo 48 sati završilo je uspješno, iako treba istaknuti da su vremenski uvjeti zbog kiše i vjetra bili dosta teški. –„Promatrajući rezultate napravljen je veliki pomak u odnosu na prošlu godinu iz razloga što smo ove godine ubacili 800 kg šarana i uveli zabranu iznošenja ribe do natjecanja, javlja Radio Orašje.

Ulovljene su 52 ribe ukupne težine 121 kg, a najtežeg šarana izvukla je ekipa iz Gradačca, imao je 6,93 kg. Organizaciju natjecanja pomogli su RU Šaran Orašje i mjesne zajednice O.Luka i Bok, kao i naši kuhari koji su tri dana pripremali jelo“, kazao je Velimir Kosić predsjednik ribolovne sekcije O.Luka-Bok. Natjecanje se ravnopravno odvijalo u dva sektora. U sektoru A pobijedila je ekipa „Podzemni namještaj“ iz Boka ( Josip Živković, Antonio Krištić i Josip Filipović), ispred ekipa Katran i Biće bolje. U sektoru B najuspješniji su bili „Afrički eskimi“ iz O.Luke ( Toni Filipović i Željko Arlović), druga je bila Bukova Greda, a treći Amateri.

Dnevnik.ba

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće