Ispiši ovu stranicu

Završen noćni turnir u malom nogometu u MZ Oštra Luka u organizaciji NK 19.Srpanj

Doljani Sekića sokak u finalu svladali Špionjačke lavove

Noćni malonogometni turnir u Mjesnoj zajednici Oštra Luka okupio je ove godine 16 ekipa, a završio je pobjedom sastava Doljani Sekića sokak koji su u finalu svladali Špionjačke lavove rezultatom 1:0.

U 20 večeri turnira gledalište je bilo konstantno popunjeno s prosjekom više od 500 gledatelja, a na finalnoj večeri koju je organizator NK 19.Srpanj obogatio dodatnim sadržajima okupilo se oko 1200 ljubitelja malog nogometa.
Kapetan iz Lihtenštajna
U polufinalnim susretima Špionjački lavovi pobijedili su Juriće 2:1, a Doljani Sekića sokak ekipu Šepići rezultatom 3:0.

Borba za treće mjesto između Jurića i Šepića donijela je pravu dramu u kojoj su Jurići u zadnjoj sekundi susreta poravnali rezultat 3:3, i nakon izvođenja sedmeraca pobijedili 10:9.

Šlag na tortu bio je finalni susret u kojem je viđena atraktivna i uzbudljiva igra, sa dosta prigoda, ali i izvrsnim obranama vratara. Pobjednika je odlučio Marko Đurčević Ipi i pogotkom krajem prvog poluvremena donio pobjedu Doljanima od 1:0 i veliko slavlje svojoj ekipi i brojnim navijačima.


-Presretan sam da je pobjednički pokal konačno u našim rukama. 2010.godine bili smo treći, prošle godine drugi i nakon ovog trijumfa krenut ćemo u pomlađivanje naše ekipe, istaknuo je Pejo Pejić Peša kapetan momčadi koji je stigao iz Lihtenštajna gdje je uposlen kao ekonom tamošnje nogometne reprezentacije.

Za pobjedničku ekipu Doljani Sekića sokak nastupali su Pejo, Anto, Mijo, Željko, Peša, Mario i Dario Pejić, Dominik Majić, Marko Đurčević, Tunjo Grgić, Branko i Zlatko Kopić.

Marko Mišković

Galerija slika

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće